Bláboli

21.1.2010

Takže zase achojky zlatíčka moje,už můžu zase blogovat měla jsem mít teď na delší dobu zákaz PC ale je to už fuč.. a já jsem celá Happy  kdo by nebyl?! Konici se maji dobře Lolinku jsem zapsala do výstavy tak jsem zvědavá a držte palečky!!!Zatím co jsem byla nemocná což ještě jsem tak jsem vyrovila ohlávku+vodítko jak je v těch sadách od schleich ta zelená at... tak jsem udělala nečo podobného tak  vám to pak nafotím, a to není zlaleka vše co jsem vyrobila ještě mám  nádhernou uzdečku na western nebo na obyčejné vyjíždky je dosti pěkná,a mám z ní velikou radost... pokud se někomu bude líbit z SR nebude problém vyrobyt a zaslat.

a dne 20.1. se koníci šli vykoupat no ze začátku se báli ale pak tam skočili jeden po druhém a dokonce mi Jasper pěkně stmavl což jsem mooc ráda.

11.1.2010

Takže všechny koníky jsem nakrmila a dokonce jsem už aji vyfotila naši nejnovějši kobyliku Lolu... xD dokonce jsem fotila aji jak už ji Hank(jezdec) zaježďoval a docela se mu líbi... s Lolou ještě nevíme co a jak určitěsi ji necháme....!!! A necháme ji připustit kolem března xD bude další hříbátko.Ale to není Lola jedíná která v Pondělí jezdila s Lolou jezdila taky Paradise naše nejstarší kobylka 8-)

Holky si to velice užili mohli  cválat klucat a krokovat xD a taky jezdili aji přes kavaletky a měnší kolmáky.Mezitím naši pracovníci vyčistili boxy a dali tam novou podestýlku a dali koně do ohrady pouze hříbata měli pro tento den smůlu ti se učily zvedat nožky atd... xD prostě různé potřebné věci zatím to není ok ale brzo bude!

zatím se loučím a fotky doplním do fotogalerie tréninky...


Kontakt

Diakara


Anketa

čtete naše novinky??

Ano
63%
64

Nee
37%
38

Celkový počet hlasů: 102